op stap in groep

feesten

Een familiefeest voor oma, een babyborrel voor Juliette, een communie van Gustje, .... Wij verzorgen graag uw feest op maat. De keuze is aan u. Feesten doe je natuurlijk in onze familiekamer. Bij mooi weer is er ook nog ons gezellige terras achter de haag en de grote 'speeltuin.

Voorbeeldmenu:

kookcursus
organisatie

teambuilding

Op zoek naar een leuke invulling voor een teambuilding? Wij maken met plezier een voorstel op maat: zelf achter het fornuis staan, een stevige wandeling, een (nieuw) buitenspel, ...

Zelf kokkerellen is vaak een gezellige, laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen. En wat een luxe: de boodschappen zijn gedaan, alles staat klaar en na een beetje uitleg kun je aan de slag. Afwas mag je (soms) zelfs laten staan.

bak uw

pizza's

Voor groepen (tot 10 personen) gaan we aan de slag in onze buitenruimte met de houtgestookte oven. Bij grotere groepen ga je aan de slag in onze keuken en bakken we de pizza in de traditionele oven.

Je kan kiezen uit 3 onderstaande formules:

Teambuilding pizza bakken

PIZZA VOOR STARS

pizza bereiding

Jullie maken zelf het deeg (kneden met de handen) en stoken zelf de leemoven warm. Na het rijzen van het deeg beleggen jullie de pizza en bakken ze in de gestookte houtoven.

€ 10/volw. – € 5/kind                 

(+ €25 opstartkost, min. 8 personen) Voor kleinere groepen aangepaste prijzen.

PIZZA VOOR DUMMIES

pizza samenstelling

Pizzadeeg is klaar! Eerst de oven stoken met een aperitiefje erbij. Daarna rollen julie het deeg uit en beleggen de pizza’s naar hartelust. Afbakken doe je zelf in de warme oven.

€12 /volw. – € 7 /kind                  

(+ €25 opstartkost, min. 8 personen) Voor kleinere groepen aangepaste prijzen.

PIZZA VOOR VAKANTIEGANGERS

pizza sfeerfoto

Geen zin in geklieder met deeg en groenten? Gewoon voetjes onder de tafel? Wij bakken en serveren de pizza’s voor je eigen bubbel. Smakelijk!

€15/volw. – €10/kind                    

(+ €25 opstartkost, min. 8 personen) Voor kleinere groepen aangepaste prijzen.