
hapjes : * panna cotta met pastinaak en crumble van boereham (koud)
* knolselderijrondje met salie, gehakte walnoot en gesmolten Keiemthaler (warm)
* knapperig krokant wafeltje met gerookte zalm (warm)
* soepje met Keiems Bloempje en champignon-bruschetta (warm)
voorgerecht : heerlijke Noordzeevis met boerekool en champagnesaus
hoofdgerecht : feestelijk trio van kalkoen, Brugse ham en Passendalekaas met huisgemaakte kroketjes
en gestoofde wintergroenten
dessert : trifle met Oxfamspeculoos, chocolade en passievrucht
Prijs per persoon : € 40 (+ € 10 waarborg voor ons Hemels servies)
Bestellen : tot en met maandag 21 december!
Afhalen : donderdag 24 december : tussen 16u en 17u30
vrijdag 25 december : tussen 10u30 en 11u30
Betaling : overschrijven op BE36 9795 9274 5581 met vermelding 'afhaal_kerst_aantal_ personen'