afhaalmenu

 

hapjes :   * panna cotta met pastinaak en crumble van boereham (koud)

                * knolselderijrondje met salie, gehakte walnoot en gesmolten Keiemthaler (warm)

                * knapperig krokant wafeltje met gerookte zalm (warm)

                * soepje met Keiems Bloempje en champignon-bruschetta (warm)

voorgerecht :  heerlijke Noordzeevis met boerekool en champagnesaus

hoofdgerecht : feestelijk trio van kalkoen, Brugse ham en Passendalekaas met huisgemaakte kroketjes

                          en gestoofde wintergroenten

dessert : trifle met Oxfamspeculoos, chocolade en passievrucht

 

Prijs per persoon : € 40 (+ € 10 waarborg voor ons Hemels servies)

Bestellen : tot en met maandag 21 december!

Afhalen : donderdag 24 december : tussen 16u en 17u30

                vrijdag 25 december : tussen 10u30 en 11u30

Betaling : overschrijven op BE36 9795 9274 5581 met vermelding 'afhaal_kerst_aantal_ personen'