Afscheid van de winter'kweene'

De dagen beginnen te lengen. Voorlopig laat de zon het wel nog wat afweten. Op zaterdag 21 maart zorgen wij nog een laatste keer voor winterse gezelligheid met lentefrisse hapjes. Benieuwd naar het menu ?

LEES MEER

Zie me graag

Eten en graag zien vormen een perfect koppel. De liefde van de man (of vrouw) gaat vaak via de maag. Op vrijdag 14 februari (en zaterdag 15 januari) presenteren we het volgend menu :

LEES MEER

Gesloten

Beste klanten,

Na de drukte van de maand december laden wij onze batterijen terug op. We zijn terug open op vanaf zaterdag 25 januari. Ondertussen nemen we ook de tijd om enkele kleine werken uit te voeren.

LEES MEER

Extra klein gesmoefel

Op zaterdag 7 december zijn we nog es open voor 'klein gesmoefel'. We werden nog niet overspoeld maar hebben de smaak te pakken. Er is keuze uit vispannetje, wrap met ratatouille en spiegelei, ...

LEES MEER

Oudejaarsavond

Ben je nog op zoek naar een gezellige plek om op een rustige, aangename manier oudejaar te vieren? Dan is dit zeker wat je zoekt. We staan ...

LEES MEER

Zomers gesmoefel

We kijken heel erg uit naar de zomer. Vanaf zondag 7 juli kun je bij ons terecht voor een heerlijk barbecue. Het menu staat online. Reserveren kan steeds tot de donderdag voordien. Ook op de andere zondagen in juli kun je genieten van deze heerlijke menu.

LEES MEER

Open tuin

Op zondag 2 juni zetten we onze tuindeuren open. De zon is besteld. Iedereen welkom, toegang vrij van 10 u tot 18 u.

LEES MEER

Mmm voor mama

Zondag 12 mei : Moederdag. We sleuren de barbecue naar buiten en hebben de zon besteld. Deze keer hoeft mama haar hoofd niet te breken over de vraag : wat eten eten we weer vandaag?

LEES MEER