Gesmoefel in de herfst

We genieten nog van enkele zomerse dagen. Wij maken ons al klaar voor de komende herfst. Mits reservatie kun je bij ons in het weekend weer terecht om te smoefelen.

LEES MEER

Kleine bubbel

We werden deze week opa en oma van een schattige kleindochter Helena. Om te genieten van deze bubbel in onze eigen bubbel en om onze batterijen op te laden zijn we vandaag (vrijdag 7 augustus) en morgen (zaterdag 8 augustus) gesloten. We gaan weer op zondag vanaf 14u30.

LEES MEER

Terug open

Nog 7 keer slapen en dan gaan we terug open. Nieuw is dat we nu ook open zijn op vrijdag vanaf 17u30.

Op vrijdag 12 juni werken we met een beperkt menu.

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni serveren we een uitgebreider 'vaderdagmenu'.

LEES MEER

(afhaal)menu Vaderdag

We kijken verlangend uit naar de Veiligheidsraad van komende woensdag. Die beslist over de heropening van de horeca. Voorlopig presenteren we opnieuw een afhaalmenu voor vaderdag.

LEES MEER

Afhaalmenu weekend Moederdag

Door covid-19 moeten we creatief zijn en anders gaan ondernemen.

Voor de eerste keer werken we met een afhaalmenu. Het weekend van Moederdag op (zaterdag 9  en zondag 10 mei)  lijkt ons daar ideaal voor.

LEES MEER

Licht en tunnel

We zien voorzichtig licht aan het einde van de tunnel. Na de veiligheidsraad van afgelopen vrijdag ...

LEES MEER

Afscheid van de winter'kweene'

De dagen beginnen te lengen. Voorlopig laat de zon het wel nog wat afweten. Op zaterdag 21 maart zorgen wij nog een laatste keer voor winterse gezelligheid met lentefrisse hapjes. Benieuwd naar het menu ?

LEES MEER

Zie me graag

Eten en graag zien vormen een perfect koppel. De liefde van de man (of vrouw) gaat vaak via de maag. Op vrijdag 14 februari (en zaterdag 15 januari) presenteren we het volgend menu :

LEES MEER

Gesloten

Beste klanten,

Na de drukte van de maand december laden wij onze batterijen terug op. We zijn terug open op vanaf zaterdag 25 januari. Ondertussen nemen we ook de tijd om enkele kleine werken uit te voeren.

LEES MEER