Culinaire cupido

Een gezellige, doordeweekse donderdagavond met heerlijke tapas op het menu ... En toevallig met Valentijn. Dit staat op het menu op donderdag 14 februari om 19u30 :

LEES MEER

Gezond starten

Woensdag 30 januari gaat de eerste 'koken met Koen' van 2019 door. Heb je zin in een lekker, simpel maar gezond menu? Dit maken we klaar :

LEES MEER

Proefavond

Op zaterdag 19 januari testen we onze 'smoefelformule'. Daarvoor zijn nog op zoek naar een 'proef'publiek. Het is wel wat kortbij. Maar wie weet heb je nog net die dag een gaatje in je agenda.

LEES MEER

Kleutersoep

Maandag brachten een 30 tal kleuters uit VBS De Tweesprong van Handzame een bezoekje aan de Groene Hemel. Dit was meteen onze eerste buslading. Het werd een zalige, zonovergoten voormiddag. 

LEES MEER

Kamp herfstvakantie

Echte bendeleden hebben na een eerste week school misschien al terug heimwee naar de vakantie. In de herfstvakantie plannen we terug een 2 daagse.

LEES MEER

De eerste steen

Het nam allemaal wat meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Maar de kogel is door de kerk en de vergunning is binnen. Het bouwen kan dus beginnen ...

LEES MEER

Late aardbeien

De oogst van aardbeien uitstellen is niet zo simpel. Bij mooi, zonnig weer rijpen de vruchten heel snel en voor je het weet, moet je weer een jaartje wachten op een nieuwe, eigen oogst.

LEES MEER