Zin om te samen te koken ...

als individu? 

Elke laatste woensdag van de maand kun je 'koken met Koen'. We koken in kleine groepjes een lekker menu. Prijs is wat afhankelijk van het aantal deelnemers. (richtprijs € 20/persoon)

als vereniging?

Ik werk vaak samen met Gezinsbond, KVLV, Femma, Velt, ... Koken kan volgens het gekozen jaarthema of je maakt een keuze uit mijn eigen aanbod. Ik doe steeds de boodschappen en zorg voor kopies van de recepten. Afhankelijk van de keukeninfrastructuur zorg ik ook voor speciaal kook- en/of presentatiemateriaal. We volgen meestal de standaardprijzen van de verenigingen.

andere?

Koken op maat, als teambuilding, voor een familiefeestje, ... kan ook. U vraagt, wij gaan op zoek naar leuke recepten en zorgen voor een gezellige, aangename begeleiding.

lokatie?

Verenigingen koken graag in hun vertrouwde keuken. Maar die is niet altijd even geschikt om op een comfortabele manier met een groep te koken. Ik bied ook de mogelijkheid (afhankelijk van de afstand) om te koken in mijn eigen kookatelier. 

Grasduin gerust eens door het overzicht. Het is overzicht is een topje van de ijsberg aan mogelijkheden.  Vind je toch nog niet je goesting, geef dan gerust een seintje.

Workshops

Feestgerechten

Met de feestdagen voor de deur serveren we verrassende, lekkere maar vooral 'tijd'vriendelijke hapjes. Een tipje van de sluier : salade met haloumi en linzen als opwarmertje ...

LEES MEER

Koken met onkruid

Onkruid heeft heel wat te bieden in de keuken. Stop dus met je te ergeren aan zevenblad, brandnetel, ... ! Maar verwerk deze vervelende planten tot heerlijke smaakmakers. 

LEES MEER

Voorzichtig veggie

Vegetarisch koken is in maar hoeft niet exotisch te klinken. Met eenvoudige recepten en 'vindbare' ingrediënten koken we een lekkere, gezonde maaltijd zonder vlees. Goed voor je gezondheid en voor moeder natuur.

LEES MEER

Lang leve de appel

De appel valt niet ver van de boom. Helaas blijven die appels vaak liggen. Het ontbreekt de moderne mens blijkbaar aan tijd maar ook aan voldoende kennis om deze appels te verwerken en te bewaren.

LEES MEER

Koken met Koen

Elke laatste woensdag van de maand kun je koken in de Groene Hemel. Starten doen we om 19u. Meestal ronden we af rond 21u30.

LEES MEER

Barbecue

Gebuurkruiden! Iedereen kent ze wel. Die geur kan een heel dorp vullen.

Barbecue is veel meer dat een worst, een blad sla en een klak mayo.

LEES MEER

Koken met kinderen

Koken met kinderen is niet altijd even makkelijk. Ik lust dat niet, ik eet dat niet zo graag, ... Tijd om wat fantasie boven te halen : pureekasteel met kippevlag, lolly's van chocolade, ...

LEES MEER