Ook in 2020 kan u bij ons op zaterdagavond terecht voor 'klein'gesmoefel.

Wij kiezen voor een beperkte kaart met één gerecht met vis, één gerecht met vlees en een veggie.

Vooraf reserveren hoeft niet, maar is een aanrader. Aantal plaatsen is beperkt.

We werken enkel met verse producten. Op is op.

Gerechten voor februari : vol-au-vent van het huis, vis met kruidenkorstje en gegrilde prei, spaghetti (gehakt of veggie)

Dit zijn de data voor januari : zaterdag 25 januari (vanaf 18u30)

Datum voor februari :  zaterdag 1 en zaterdag 8 februari (vanaf 18u30)

                                     zaterdag 15 februari : aangepast menu voor Valentijn

                                             

gevulde_wraps_met_spiegelei

Vol-au-vent van het huis

Een knapperig koekje, verse champignons, heerlijke balletjes en traag, gegaarde kip, ... om duimen en vingers af te likken.

(serveren we met frietjes)

Vis uit de oven

Een stevig stuk vis met pittige korst geserveerd met gegrilde prei en gesmolten boter.

(serveren we met frietjes of krieltjes op een stokje)

Spaghetti

Een heerlijke mix van bio-groenten, kruiden, passata, lekker gehakt. Kers op de spaghetti : gemalen Keiemthaler van 't Dischhof in Keiem.