Kleutersoep

Maandag brachten een 30 tal kleuters uit VBS De Tweesprong van Handzame een bezoekje aan de Groene Hemel. Dit was meteen onze eerste buslading. Het werd een zalige, zonovergoten voormiddag. 

LEES MEER

Kamp herfstvakantie

Echte bendeleden hebben na een eerste week school misschien al terug heimwee naar de vakantie. In de herfstvakantie plannen we terug een 2 daagse.

LEES MEER

De eerste steen

Het nam allemaal wat meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Maar de kogel is door de kerk en de vergunning is binnen. Het bouwen kan dus beginnen ...

LEES MEER

Late aardbeien

De oogst van aardbeien uitstellen is niet zo simpel. Bij mooi, zonnig weer rijpen de vruchten heel snel en voor je het weet, moet je weer een jaartje wachten op een nieuwe, eigen oogst.

LEES MEER

Nieuwe data 'bende van de groene goeste'

De nieuwe data voor de volgende kampen zijn ondertussen bekend.

Paasvakantie : kamp duurt 2 dagen : dinsdag 3 en woensdag 4 april; telkens van 9u30 tot 16u30

Grote vakantie : kamp duurt 3 dagen (mogelijkheid om te overnachten) : woensdag 4 juli, donderdag 5 juli en vrijdag 6 juli 

Kostprijs kamp Paasvakantie : € 70 voor 2 dagen (eten, tussendoortjes, drank en knutselmaterialen                                                                   inbegrepen) (€ 60 voor 2e kind uit hetzelfde gezin)

Kostpijs kamp Grote Vakantie : € 125 voor 3 dagen (zonder overnachting)

                                                   € 175 voor 3 dagen (met overnachting) (€ 160 voor 2e kind)

LEES MEER

Vroege sla

De koudeprik gooit misschien nog wat roet in het eten. Toch staat in de serre de eerste sla te groeien (of een verkoudheid te krijgen) Heel vroeg op het seizoen plant ik enkele plantjes in een bloemenbak. Vaak met succes. Straks beginnen we binnen op de verwarming met voorzaaien van tomaten, pepers en paprika. 

LEES MEER

Eerste bendeleden

De eerste bendeleden zijn gevormd. Woensdag 14 januari werd in ieder geval een geslaagde dag. Na een gezellige drukke dag gingen de leden met gevulde handen naar huis. Op naar de volgende vakantie ...

LEES MEER

Bende van de groene goeste

In de Krokusvakantie starten we met dagkampen. Een heerlijke dag vol ouderwets speelplezier voor kinderen uit de lagere school. Helaas zijn papa's en/of mama's niet toegelaten.

 

 

LEES MEER

Verjaardagsfeestjes

Geen zin in een overvol binnenspeelplein. Op zoek naar een leuke, gezelllige namiddag bezig zijn. Verjaardagsfeestjes bij de 'Groene Hemel' zijn een mix van knutsel- en kookactiviteiten.

LEES MEER